Wie wij zijn

Vernieuwend in creativiteit, kennis van strategische marketingcommunicatie in de breedste zin van het woord en een kei in het ontwikkelen van allerlei visuele en tekstuele producten. Wij van Comeback Merketing zijn acht jaar geleden begonnen in het Noord-Hollandse Hoorn en geloven heilig dat we met onze werkwijze van iedere bedrijfsnaam een ijzersterk merk maken dat de doelgroepen te allen tijde effectief bereikt en aan zich weet te binden.

07

Onze kernwaarden

Hadden we al gezegd dat creativiteit door onze aderen stroomt? Nou, bij deze! En daar zijn we trots op. We houden van duidelijke afspraken en werken met korte communicatielijnen. Verder staan we voor nuchterheid, een goede arbeidsrelatie en een Noord-Hollandse no-nonsense cultuur. Onze kernwaarden zijn dan ook Kleurrijk (‘Life is full of colours!), Merketing (‘Zonder merketing, geen marketing!), verbinding (‘Connecting the dots!), Winnen! (‘You never lose. You either win or learn!’) en Gezondheid (‘A healthy life is a happy life!’).

Maak kennis met ons team

Stefan Kraft van Ermel

Strategisch Merketeer

Joost Metten

Merketeer

Anne van der Kolk

Merketeer

Noa van Atten

Visueel merkontwerper

Emy Veerbeek

Merketeer

Milan Kraft van Ermel

Merketeer

Tim Lockhorst

Visueel merkontwerper

Floyd Mantje

Visueel merkontwerper

Waarom wij doen
wat wij doen

Marketingbureaus die zich puur richten op content creatie en conversie schieten vandaag de dag als paddenstoelen uit de grond. Maar dat is als schieten met hagel en zorgt uitsluitend voor succes op de korte termijn. Wij gaan liever eerst terug naar de kern van een organisatie, en leggen vanuit een heldere merkidentiteit, positionering en strategie de basis voor alle marketingcommunicatie-activiteiten, ook wel merketing. Dit resulteert in effectieve groei, waardevolle klantrelaties en succes op de lange termijn.

Wil jij weten hoe jouw bedrijf scoort op het gebied van merketing en marketing?

Onze scan omvat een gedetailleerde evaluatie van jouw merkstrategie, de consistentie van je visuele identiteit en de effectiviteit van je huidige marketinginspanningen. Na het invullen van een eenvoudige vragenlijst, ontvang je een gepersonaliseerd rapport met waardevolle inzichten en aanbevelingen.

Waarom wachten? Ontdek vandaag nog de sterke punten en de potentiële groeigebieden van jouw bedrijf. Laat ons je begeleiden op de weg naar een krachtigere merkpositie en succesvolle marketingresultaten. Doe nu mee met onze merkscan en geef je bedrijf de boost die het verdient!