Merkpositionering

Enkele uitdagingen van onze klanten:

"Ik weet niet hoe ik me onderscheid ten opzichte van concurrentie."

“Ik heb een top product, maar waarom weet niemand dat?”

“Ik heb niet genoeg informatie over de doelgroep die ik wil bereiken.”

Je organisatie onderscheiden
Je weet wie je bent als organisatie en waar je voor staat. Het is nu tijd om het naar een hoger strategisch niveau te tillen. Wat maakt jouw bedrijf onderscheidend ten opzichte van partijen die hetzelfde product of dienst aanbieden? In dit proces gaan we op zoek naar wat jouw merk uniek maakt, de zogenaamde unique selling points. Door deze inzichtelijk te maken kun je in jouw communicatie beter uitleggen waarom mensen nou precies jouw product of dienst moeten afnemen. Deze punten vormen samen de totale waardepropositie van de onderneming en moet consumenten overtuigen dat jij de ideale partij bent om zich aan te verbinden.

Doelgroep- en marktonderzoek
Verder focussen we ons bij deze stap op onderzoek doen. Zo wordt eerst door middel van deskresearch de doelgroep volledig in kaart gebracht. Waar bevinden zij zich en wat zijn hun interesses? Hetzelfde geldt voor de markt en concurrentie. Wat doen zij om hun product of dienst aan de man te brengen? Antwoord op al deze vragen, aangevuld met de waardeproposities, bieden de juiste inzichten en vormen zo het fundament voor een ijzersterke positionering van jouw merk.

07

Wil jij weten hoe jouw bedrijf scoort op het gebied van merketing en marketing?

Onze scan omvat een gedetailleerde evaluatie van jouw merkstrategie, de consistentie van je visuele identiteit en de effectiviteit van je huidige marketinginspanningen. Na het invullen van een eenvoudige vragenlijst, ontvang je een gepersonaliseerd rapport met waardevolle inzichten en aanbevelingen.

Waarom wachten? Ontdek vandaag nog de sterke punten en de potentiële groeigebieden van jouw bedrijf. Laat ons je begeleiden op de weg naar een krachtigere merkpositie en succesvolle marketingresultaten. Doe nu mee met onze merkscan en geef je bedrijf de boost die het verdient!