Visuele Merkidentiteit

Enkele uitdagingen van onze klanten:

“Mijn huisstijl is verouderd en past niet meer bij mijn bedrijf.”

"Onze huisstijl is niet meer onderscheidend genoeg.”

“Wij weten onze huisstijl niet consequent door te voeren in onze uitingen.”

Creeër vertrouwen bij je doelgroep
Een herkenbaar logo en aantrekkelijke huisstijl; een sterke visuele identiteit maakt het merkfundament van een onderneming compleet. Het is jouw visitekaartje naar de buitenwereld. Door dit consequent door te voeren in alle communicatie-uitingen zorg je in de eerste plaats voor herkenbaarheid bij de doelgroep. Daarnaast onderscheid je je met een sterke visuele merkidentiteit van de concurrentie en heb je de juiste uitstraling richting de consument. Met een aantrekkelijke huisstijl roep je namelijk een positief gevoel op bij de klant en creëer je vertrouwen. Hierdoor bestempelen zij jouw product of dienst als kwalitatief hoogwaardig en zullen ze sneller overgaan tot aankoop.

Het huisstijlhandboek
Kortom, genoeg argumenten waarom dit van groot belang is voor een organisatie. Niet voor niets steken wij dan ook veel tijd en liefde in het creëren van een passende visuele merkidentiteit voor jouw organisatie. Aan de hand van de bedrijfsnaam en merkidentiteit zorgen we voor een herkenbaar logo en huisstijl. Dit wordt verzameld in een eigen huisstijlhandboek, dat als bijbel voor de branding van jouw merk fungeert. Hierin nemen we onder andere de kleuren, lettertypen, beeldmerken, logo’s, briefpapier en visitekaartjes op. Op deze manier kun jij jouw visuele merkidentiteit consistent in alle uitingen doorvoeren, zowel intern als extern, en weet je jouw merk een gezicht naar de buitenwereld te geven.

07

Wil jij weten hoe jouw bedrijf scoort op het gebied van merketing en marketing?

Onze scan omvat een gedetailleerde evaluatie van jouw merkstrategie, de consistentie van je visuele identiteit en de effectiviteit van je huidige marketinginspanningen. Na het invullen van een eenvoudige vragenlijst, ontvang je een gepersonaliseerd rapport met waardevolle inzichten en aanbevelingen.

Waarom wachten? Ontdek vandaag nog de sterke punten en de potentiële groeigebieden van jouw bedrijf. Laat ons je begeleiden op de weg naar een krachtigere merkpositie en succesvolle marketingresultaten. Doe nu mee met onze merkscan en geef je bedrijf de boost die het verdient!