Branding van Volare Sports

Opdrachtgever

Volare Sports

Deliverables

Positionering
Merkmanagement
Motion design
Visuele identiteit
Website

Volare Sports is een managementbureau voor nationale en internationale atleten. Maar we zijn niet zomaar een bureau, we staan ​​onze atleten van begin tot eind bij, streven naar hun grootste dromen. We doen dit vanuit ons hart, alsof we familie zijn, met pure passie voor eerlijke, schone sport. We doen het omdat er niets is wat we liever doen dan dat extra stapje zetten voor onze atleten. Door onze persoonlijke aanpak hebben onze atleten een solide basis om hun carrière te starten. Volare Sports biedt atleten perspectief en geeft hen de kans om een sterke aanwezigheid op te bouwen in hun sport.

Branding van Volare Sports

Het begon allemaal met liefde voor atletiek. Gerard van de Veen heeft maar één passie: atletiek. Hij combineerde deze liefde en passie in zijn bedrijf, en zo werd Volare Sports opgericht in 2005. Het is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf en Hannah en Marieke zijn er deel van geworden. Volare Sports richt zich voornamelijk op Afrikaanse atleten, maar heeft ook veel andere nationaliteiten in het team.

Wij geloven in toewijding en betrokkenheid bij onze atleten, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen en daardoor de beste resultaten kunnen behalen. Volare Sports is de brug tussen atleten en hun atletische dromen. We helpen hen om hun dromen waar te maken en daar zijn we trots op!

Merchandise

Opdrachtgever

Volare Sports

Deliverables

Motion design
Visuele identiteit
Website

Samen streven we naar een plek op het podium. Op weg naar succes nemen we verantwoordelijkheid voor het welzijn en succes van onze atleten. Gezondheid staat bij ons voorop! Bovendien doen we alles met plezier en een vleugje humor. Samen zorgen we ervoor dat je op je best presteert en werken we aan je persoonlijke groei.